• Seit 1963
  • 12 Trockenkammern
  • Dickere Größen auf Lager

Op voorraad

Eiken Balken 15 x 20 cm

Vraag een offerte aan voor de 15×20 cm balk van Europees eikenhout!

 

  • Duurzaamheidsklasse 2

  • Lengtes van 200 tot 600 centimeter

  • Hout afkomstig uit Europa

OFFERTE BINNEN 1 DAG

De herkomst van onze 15x20 eiken balk

Onze 15×20 eiken balken komen, net zoals onze eikenhouten producten, altijd uit Europa om een goede kwaliteit te kunnen garanderen. Deze grote eiken balken worden rechtstreeks geïmporteerd van goede Europese zagerijen. We zijn dan ook consequent op zoek naar hout van de juiste standaard. Europees eikenhout is altijd al gewaardeerd om de combinatie van zijn draagkracht, duurzaamheid en bewerkbaarheid. Dat maakt dat dit materiaal al eeuwen gebruikt wordt voor diverse bouwprojecten tegenwoordig ook steeds meer hun focus leggen op hernieuwbare materialen. Door onze waarborging kunnen wij u voorzien van eiken balken die niet alleen lang meegaan, maar ook nog een mooie uitstraling aan elk bouwproject geven. Het garanderen van een verantwoorde herkomst voor deze 15×20 balken stelt ons in staat om consistent een hoge kwaliteit te bieden en verzekert u van een goede keuze in bouwmaterialen.

De duurzaamheid van 15x20 eiken palen

De 15x20 eiken balken worden gekenmerkt door een duurzaamheid die het resultaat is van een nauwkeurige uitvoering. Bij de vervaardiging van deze grotere balken ligt de nadruk altijd op verantwoord bosbeheer. Deze benadering zorgt ervoor dat onze 15x20 eiken balken niet alleen een zekere kwaliteit en levensduur hebben, maar ook bijdragen aan duurzame bouwmethoden. Dankzij hun robuuste eigenschappen en het behoud van het milieu tijdens de productie, zijn deze balken bij uitstek geschikt voor grootschalige bouwprojecten waar betrouwbaarheid en ecologisch bewustzijn centraal staan. Het gebruik van dit formaat eikenhout in bouwprojecten bevordert duurzame bouwpraktijken, wat een positief effect heeft op het verkleinen van de ecologische voetafdruk in de bouwindustrie.

Bestel de 15x20 eiken balk

En krijg toegang tot eikenhout van de hoogste kwaliteit.

OFFERTE BINNEN 1 DAG

Spezifikationen

Holzart Europäische Eiche
Holzbearbeitung Feingesägt
Kopfgröße 15 x 20 cm
Zou onder andere verzaagd kunnen worden op 7,5×20 / 5×20 / 10×15 / 7,5x10cm

Onze 15x20 eiken balken voorraad

In ons assortiment beschikken we over een uitgebreide voorraad 15×20 eiken balken, variërend in lengtes van 200 cm tot 600 cm. Deze afmetingen bieden flexibiliteit voor een breed scala aan projecten, van kleine tuinstructuren tot grotere bouwconstructies. Daarnaast begrijpen we het belang van maatwerk in bouwprojecten; daarom bieden we de mogelijkheid om deze balken te verzagen naar verschillende formaten, zoals 7,5×20, 5×20, 10×15 en 7,5×10 cm, om zo aan uw specifieke behoeften te voldoen. Deze aanpasbaarheid maakt onze balken uiterst geschikt voor diverse toepassingen en ontwerpen. Wat betreft de logistiek, bieden we klanten zowel de optie om hun balken op te halen als een betrouwbare leveringsservice. Met deze combinatie van een breed assortiment, aanpasbaarheid en flexibele leveringsopties streven we ernaar om aan al uw eisen voor 15×20 eiken balken te voldoen.

 

 

Hoe onze 150x200 mm eiken palen worden toegepast

De 15×20 eiken balken zijn een perfecte keuze voor een breed scala aan bouwprojecten, van klein tot groot. Dat zijn dan vaak sierlijke pergola’s en veranda’s en ook houten overkappingen en de constructie woningen. Deze rechthoekige maat is perfect voor draagbalken bijvoorbeeld. Ze zijn overal wel nuttig, maar om de kwaliteit en weerstand tegen externe factoren te verzekeren, wordt aanbevolen de balken te behandelen met een weerbestendig product en ze regelmatig te onderhouden. Deze 15×20 eiken balken, zowel duurzaam als esthetisch veelzijdig, bieden talloze mogelijkheden om uw constructieprojecten naar een hoger niveau te tillen.

 

FAQ

1

Moeten 15x20 eiken balken behandeld worden voor buiten gebruik?

Ja, het is aan te raden om 15×20 eiken balken te behandelen met een weerbestendige lak of beits, vooral als ze buiten worden gebruikt. Dit helpt bij het beschermen tegen vocht, UV-straling en ongedierte.

 

2

Voor welke soorten projecten zijn 15x20 eiken balken het meest geschikt?

De 15×20 eiken balken zijn ideaal voor een breed scala aan projecten, waaronder het bouwen van pergola’s, veranda’s, overkappingen en zelfs als structurele elementen in houten woningen. Hun stevigheid maakt ze geschikt voor zowel dragende structuren als decoratieve toepassingen.

 

3

Hoe lang gaan 15x20 eiken balken mee?

Met het juiste onderhoud kunnen 15×20 eiken balken vele decennia meegaan. Hun duurzaamheid is afhankelijk van factoren zoals blootstelling aan weersomstandigheden en regelmatig onderhoud, zoals het aanbrengen van beschermende beits of lak.

 

4

Kan ik 15x20 eiken balken zelf ophalen of worden ze ook geleverd?

U kunt ze zelf ophalen. Als het echter een grote offerte bedraagt zullen wij ze leveren.