• Seit 1963
  • 12 Trockenkammern
  • Dickere Größen auf Lager

Op voorraad

Eiken Balken 20 x 20 cm

Vraag een offerte aan voor de 20×20 cm balk van Europees eikenhout!

 

  • Duurzaamheidsklasse 2

  • Lengtes van 200 tot 700 centimeter

  • Hout afkomstig uit Europa

OFFERTE BINNEN 1 DAG

De herkomst van onze 20x20 eiken balken

De herkomst van onze 20×20 eiken balken is zorgvuldig uitgekozen om topkwaliteit te garanderen. Deze balken, perfect in zowel formaat als kwaliteit, worden rechtstreeks verkregen van goede zagerijen in Europa, waarbij de nadruk ligt op een sterke samenwerking en een constante houtkwaliteit. Het Europees eikenhout, bekend om zijn indrukwekkende sterkte, duurzaamheid en bewerkbaarheid, leent zich perfect voor een breed spectrum aan bouwprojecten. Dankzij een zorgvuldig selectieproces en strikte kwaliteitscontroles zijn we in staat om onze klanten 20×20 eiken balken aan te bieden die niet alleen duurzaamheid garanderen, maar elk project ook verrijken met hun unieke en volle uitstraling. Het belang van de herkomst voor de kwaliteit van ons hout is essentieel, en draagt bij aan de superieure kenmerken van onze 20×20 eiken balken, waardoor ze een altijd een sterke keuze zijn voor elk ontwerp.

 

 

De duurzaamheid van 20x20 eiken palen

Wat betreft duurzaamheid, de belangstelling voor eikenhout als bouwmateriaal groeit gestaag, vooral omdat hout een hernieuwbare bron is. Bij het vervaardigen van onze grotere 20x20 cm eiken balken ligt de nadruk op duurzaam bosbeheer en ecologisch verantwoord houtkappen. Deze benaderingen garanderen dat onze balken niet alleen sterk en duurzaam zijn, maar ook een bewuste keuze voor de bouwindustrie vertegenwoordigen. Met hun aanzienlijke duurzaamheid, vooral bij goed onderhoud, zijn deze balken een ideale keuze voor bouwprojecten die zowel stabiliteit als ecologisch bewustzijn vereisen. Een andere mooie bijkomstigheid is dat de eikenboom een ontzettend groot vermogen heeft om CO2 te absorberen, meer dan welke andere boomsoort ook. Eikenhout valt onder duurzaamheidsklasse 2, wat betekent dat het onbehandeld een levensduur van 15 tot 25 jaar heeft, wat aanzienlijk verlengd kan worden met de juiste behandeling. Beter dan eikenhout ga je qua duurzaamheid dus niet zomaar krijgen. 

Bestel de 20x20 eiken balk

En krijg toegang tot eiken hout van de hoogste kwaliteit.

OFFERTE BINNEN 1 DAG

Spezifikationen

Holzart Europäische Eiche
Holzbearbeitung Feingesägt
Kopfgröße 20 x 20 cm
Zou onder andere verzaagd kunnen worden op 10x20 / 6,5x20 / 10x10 cm

Onze 20x20 eiken balken voorraad

Onze collectie 20×20 cm eiken balken omvat balken variërend in lengtes van 200 tot 700 centimeter, direct beschikbaar uit voorraad. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om balken op verzoek op maat te verzagen naar andere afmetingen. Voor de 20×20 eiken balken zijn dit 10×20 / 6,5×20 / 10×10 centimeter. Met deze voorraad hebben we de grootste collectie eiken balken in Nederland. Dit maakt het mogelijk om voor vrijwel elk project de geschikte balk te vinden. Of het nu 20×20 eiken balken zijn of groter of kleiner, ze kunnen bij ons worden opgehaald of bij grotere bestellingen worden bezorgd.

 

Hoe onze 200x200 mm eiken palen worden toegepast

De 20×20 eiken balken zijn uiterst veelzijdig en bieden robuuste oplossingen voor een reeks aan projecten. Dit zijn de belangrijkste.

Verschillende manieren waarop 20×20 eiken balken gebruikt kunnen worden:

  • Veranda’s
  • Overkappingen
  • Woningen

De 20×20 eiken balken, met hun robuuste structuur en natuurlijke esthetiek, lenen zich ook uitstekend voor een divers aantal andere toepassingen. Bij het kiezen van de juiste balk voor uw project is het van belang de specifieke eisen van het project in acht te nemen, zoals de verwachte belasting en de gewenste uitstraling, en te zorgen voor een passende behandeling met beschermende middelen tegen vocht, UV-straling, en ongedierte om de levensduur te verlengen en de natuurlijke uitstraling te behouden. Door deze aanpak garanderen 20×20 eiken balken niet alleen een solide constructie maar dragen ze ook bij aan de uitstraling.

 

FAQ

1

Zijn 20x20 eiken balken geschikt voor overkappingen?

antwoord

2

Kan ik 20x20 eiken balken laten verzagen?

antwoord

3

Moet ik 20x20 eiken balken bewerken?

antwoord