• Seit 1963
  • 12 Trockenkammern
  • Dickere Größen auf Lager

Op voorraad

Eiken Balken 20 x 25 cm

Vraag een offerte aan voor de 20×25 cm balk van Europees eikenhout!

 

  • Duurzaamheidsklasse 2

  • Lengtes van 200 tot 700 centimeter

  • Hout afkomstig uit Europa

OFFERTE BINNEN 1 DAG

De herkomst van onze 20x25 eiken balken

Onze 20×25 eiken balken zijn, altijd afkomstig uit Europa om een goede kwaliteit te kunnen garanderen, net zoals onze andere eiken producten. Deze rechthoekige eiken balken worden rechtstreeks geïmporteerd van onze bekende Europese zagerijen. Wij zijn dan ook altijd op zoek naar hout van de juiste standaard. Europees eikenhout is altijd al gewaardeerd om de combinatie van alle voordelen die het heeft. Dat maakt dat dit materiaal al eeuwen gebruikt wordt voor diverse bouwprojecten tegenwoordig ook steeds meer hun focus leggen op hernieuwbare materialen. Door onze waarborging kunnen wij u voorzien van eiken balken die niet alleen lang meegaan, maar ook nog een mooie uitstraling aan elk bouwproject geven. Het garanderen van een verantwoorde herkomst voor deze 15×20 balken stelt ons in staat om altijd een hoge kwaliteit te bieden en verzekert u van een goede keuze in bouwmaterialen.

 

De duurzaamheid van 20x25 eiken palen

De duurzaamheid van onze 20x25 eiken palen is het resultaat van hernieuwbaarheid en een sterke nadruk op ecologische verantwoordelijkheid. Tijdens de vervaardiging van deze grotere balken wordt er  aandacht besteed aan het behoud van bossen en het oogsten op de juiste manier . Dit zorgt ervoor dat de 20x25 eiken balken niet alleen een goede draagkracht bezitten en lang mee kunnen gaan, maar ook positief bijdragen aan duurzame bouwmethoden. De levensduur is indrukwekkend, vooral wanneer ze goed onderhouden worden, waardoor ze perfect geschikt zijn voor bouwprojecten die zowel structurele integriteit als hernieuwbare materialen als speerpunten hebben. Dit eikenhout heeft duurzaamheidsklasse 2, wat betekent dat het onbewerkt 15 tot 20 jaar mee kan gaan. Dit wordt natuurlijk aanzienlijk verlengd wanneer het hout ook bewerkt wordt.

Bestel de 20x25 eiken balk

En krijg toegang tot eikenhout van de hoogste kwaliteit.

OFFERTE BINNEN 1 DAG

Spezifikationen

Holzart Europäische Eiche
Holzbearbeitung Feingesägt
Kopfgröße 20 x 25 cm
Zou onder andere verzaagd kunnen worden op 10x25 / 8x25 / 10x12,5 cm

Onze 20x25 eiken balken voorraad

Binnen onze catalogus vindt u een divers assortiment van 20×25 eiken balken, beschikbaar in diverse lengteopties om naadloos aan te sluiten bij elk specifiek project. Deze balken zijn een toonbeeld van een sterk en langdurig materiaal, ideaal voor zowel structurele doeleinden als decoratieve accenten. Wij begrijpen dat elk project zijn eigen, unieke vereisten heeft, en bieden daarom niet alleen standaardgroottes maar ook op maat gemaakte oplossingen aan. Afhankelijk van uw wensen, kunnen de balken in lengte en afwerking worden aangepast, zodat ze perfect voldoen aan de eisen van uw ontwerp. Voor uw gemak ondersteunen we zowel ophalen op onze locatie als een efficiënte leveringsservice, waarbij we streven naar het bieden van ultiem gemak en flexibiliteit, ongeacht de omvang van uw bestelling. Deze toegewijde service is onze manier om te verzekeren dat onze 20×25 eiken balken aan al uw projectbehoeften voldoen, of u nu werkt aan grote constructies of intieme, persoonlijke projecten.

 

Hoe onze 200x250 mm eiken palen worden toegepast

De rechthoekige 20×25 eiken balken zijn veelzijdig en worden dan ook gebruikt voor een reeks aan projecten.

De meest voorkomende manieren waarop 20×25 eiken balken gebruikt kunnen worden:

  • Veranda’s
  • Overkappingen
  • Woningen

Zoals te zien wordt deze maat veel gebruikt in een dragende functie. Dat komt omdat eikenhout als materiaal ook ontzettend sterk is en lang meegaat. Deze rechthoekige maat is perfect voor draagbalken bijvoorbeeld. Ze zijn overal wel nuttig, maar om de kwaliteit en weerstand tegen externe factoren te verzekeren, wordt aanbevolen de balken te behandelen met een weerbestendig product en ze regelmatig te onderhouden. Deze 15×20 eiken balken, zowel duurzaam als esthetisch veelzijdig, bieden talloze mogelijkheden om uw constructieprojecten naar een hoger niveau te tillen.

 

 

FAQ

1

Gaan 20x25 eiken balken lang mee?

antwoord

2

Worden 20x25 eiken balken afgeleverd?

antwoord

3

Zijn de 20x25 eiken balken geschikt voor buitengebruik?

antwoord