• Seit 1963
  • 12 Trockenkammern
  • Dickere Größen auf Lager

Op voorraad

Eiken Balken 25 x 25 cm

Vraag een offerte aan voor de 25×25 cm balk van Europees eikenhout!

 

  • Duurzaamheidsklasse 2

  • Lengtes van 200 tot 700 centimeter

  • Hout afkomstig uit Europa

OFFERTE BINNEN 1 DAG

De herkomst van onze 25x25 eiken balken

Elke 25×25 eiken balk in ons assortiment is een zorgvuldige selectie doorgekomen en afkomstig uit de beste zagerijen van Europa. Vanwege het nauwe contact met onze leveranciers kunnen wij ook een constante kwaliteit leveren in het eikenhout dat wij aanbieden.

Europees eikenhout op zich is al beroemd om al zijn kwaliteiten. Namelijk de goede draagkracht, de ontzettende duurzaamheid, want eikenbomen absorberen meer CO2 dan alle andere bomen in hun gedurende hun leven en het warme uiterlijk van eikenhout is natuurlijk ook iets waar het erg om bekend staat. 

De duurzaamheid van 25x25 eiken palen

Om verder te gaan over de duurzaamheid. Bij het vervaardigen van het hout ligt de focus natuurlijk op hout uit bossen die duurzaam beheerd worden. De rest van de bossen komen hier dus niet onder te lijden. Door de keuze voor verantwoord geproduceerd Europees eiken, dragen onze 25x25 balken steeds meer bij aan bijvoorbeeld de realisatie van groene bouwprojecten. Perfect natuurlijk omdat eikenhout ook gewoon lang meegaat. Met een levensduurindicatie van 2 gaan ze onbewerkt al 15 tot 25 jaar mee. Die levensduur van onze 25x25 eiken balken is opmerkelijk, vooral als je ze ook nog eens onderhoudt. Dan gaan ze echt tientallen jaren mee.

Bestel de 25x25 eiken balk

En krijg toegang tot eikenhout van de hoogste kwaliteit.

OFFERTE BINNEN 1 DAG

Spezifikationen

Holzart Europäische Eiche
Holzbearbeitung Feingesägt
Kopfgröße 25 x 25 cm
Zou onder andere verzaagd kunnen worden op 12,5x25 / 8x25 / 12,5x12,5cm

Onze 25x25 eiken balken voorraad

Duik in de veelzijdigheid van ons aanbod, waar 25×25 eiken balken in een variëteit aan lengtes beschikbaar zijn, klaar om elk uniek bouwproject te verrijken. Kenmerkend door hun uitzonderlijke duurzaamheid en visuele aantrekkelijkheid, lenen deze balken zich uitstekend voor allerlei projecten. We erkennen de individualiteit van elk project en de specifieke behoeften die hieruit voortvloeien. Daarom gaat ons aanbod verder dan standaardmaten. Met alle eiken balken hebben we al de grootste eiken balken collectie van Nederland. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om op aanvraag eiken balken op maat te laten verzagen.  

 

 

 

Hoe onze 250x250 mm eiken palen worden toegepast

De 25×25 eiken balken zijn een voortreffelijke keuze voor een breed scala aan bouwprojecten, van statige pergola’s en veranda’s tot stevige overkappingen en de bouw van houten woningen. Hun imposante omvang en natuurlijke uitstraling maken ze uitermate geschikt voor het realiseren van zowel functionele als visueel aantrekkelijke constructies. Een pergola gemaakt van 25×25 balken kan bijvoorbeeld een gewone tuin omtoveren tot een indrukwekkende buitenruimte, terwijl dezelfde balken gebruikt in een huiselijke omgeving een gevoel van robuustheid en warmte kunnen toevoegen. Bij het selecteren van de juiste balk voor uw project is het essentieel om zowel de structurele vereisten als esthetische wensen in overweging te nemen. Voor behoud van kwaliteit en bescherming tegen weersinvloeden is het raadzaam de balken te behandelen met een weerbestendige beits of lak, en ze regelmatig te onderhouden om hun levensduur te maximaliseren. Deze veelzijdige en robuuste balken bieden eindeloze mogelijkheden om uw bouwprojecten te verrijken en een unieke flair te geven.

 

FAQ

1

Kan ik 25x25 eiken balken zelf ophalen of worden ze ook geleverd?

U kunt ze zelf ophalen. Als het echter een grote offerte bedraagt zullen wij ze leveren.

2

Hoe duurzaam zijn 25x25 eiken balken?

Antwoord

3

Kunnen 25x25 eiken balken gebruikt worden voor veranda's?

Antwoord