• Since 1963
  • 12 drying chambers
  • Thicker sizes in stock

Notenhout kopen bij Hoogenhoff

Op zoek naar een unieke en elegante toevoeging aan uw project? Ontdek de rijke schoonheid en duurzaamheid van Amerikaans notenhout bij Hoogenhoff. Met onze directe import uit de Verenigde Staten garanderen we authentiek, hoogwaardig notenhout dat perfect is voor een breed scala aan toepassingen. Van luxueuze meubelstukken tot stijlvolle wandplanken, ons notenhout brengt warmte, karakter en een tijdloze uitstraling in elk ontwerp. Lees verder om meer te weten te komen.

Hoofdpunten

  • Wij importeren kwalitatief hoogwaardig Amerikaans notenhout direct uit de Verenigde Staten.
  • Wij bieden Amerikaans notenhout in planken van 26 tot 80 millimeter dik.

 

Overzicht van ons Notenhout

Het door ons geïmporteerde Notenhout biedt voordelen en kent bepaalde eigenschappen. Hier geven we een aantal voorbeelden.

Kwaliteit en Herkomst

Wij bij Hoogenhoff hechten veel waarde aan de kwaliteit van ons notenhout. Daarom zorgen we ervoor dat elke partij hout die wij importeren direct uit de Verenigde Staten komt en consequent dezelfde mooie eigenschappen bevat. Dit garandeert niet alleen de beste kwaliteit, maar ook de authenticiteit van het bekende Amerikaanse Notenhout. Zo bieden we onze klanten altijd mooi hout met de zekerheid van een goede herkomst.

Eigenschappen van Notenhout

Walnut staat bekend om zijn unieke eigenschappen die het onderscheiden van andere houtsoorten. Het is goed te schaven en te bewerken, waardoor het zeer geschikt is om meubels zoals dressoirs en kasten te creëren die niet alleen mooi, maar ook duurzaam zijn.

Amerikaans notenhout, met zijn geaderde kernhout in warm donkerbruin, brengt minder kleurverschillen mee dan het Europees notenhout, wat resulteert in een meer uniforme donkerdere uitstraling voor projecten.

Wij adviseren om notenhout te oliën. Deze behandeling zorgt ervoor dat het hout zijn prachtige kleur behoudt en beschermt tegen slijtage. Hierdoor blijven de wenselijke eigenschappen van notenhout, zoals zachtheid en makkelijke bewerkbaarheid, optimaal behouden.

Voor bedrijven die op zoek zijn naar kwalitatief notenhout voor hun bouwprojecten, biedt Hoogenhoff een ruime keuze aan Amerikaans notenhout.

 

Beschikbaarheid en Voorraad van Notenhout bij Hoogenhoff

Hoogenhoff heeft een ruime beschikbaarheid van Amerikaans notenhout van 26 t/m 80mm. dik. Onze voorraad van notenhout biedt bedrijven de mogelijkheid om hoogwaardige materialen te verkrijgen voor hun projecten.

Rechtstreeks geïmporteerd Notenhout

Wij hebben een ruime voorraad notenhout beschikbaar. Dit type hout is geschikt voor verschillende toepassingen, waaronder het maken van tafelbladen en meubels.

Bedrijven die op zoek zijn naar duurzaam en kwalitatief notenhout voor hun bouwprojecten kunnen bij Hoogenhoff terecht voor een uitgebreid assortiment van kunstmatig gedroogd notenhout.

Vanwege de geschiktheid voor meubels en tafelbladen, biedt Hoogenhoff notenhout planken in diverse afmetingen. Dit stelt ons in staat om snel te kunnen leveren

Amerikaans Noten 65 mm

Amerikaans Noten hout van 65 mm dikte is direct beschikbaar bij ons. We bieden dit notenhout in fijnbezaagde en ruwe staat aan, met lengtes variërend van 185 tot 395 cm. Dit hout is zeer geschikt voor het maken van tafelbladen, panelen en ander interieur timmerwerk.

Conclusie

In uw zoektocht naar het perfecte hout voor uw projecten, biedt Hoogenhoff niet alleen een schat aan kwalitatief hoogwaardig Amerikaans notenhout, maar ook de zekerheid van duurzaamheid en authenticiteit. Van de rijke, warme kleuren tot de unieke nerfstructuren, notenhout is ideaal voor heel veel mooie. projecten. Met onze directe import uit de Verenigde Staten zijn wij uw betrouwbare partner voor duurzame en esthetisch verantwoorde houtoplossingen. Wilt u notenhout kopen? Bekijk dan de gelinkte pagina of neem contact op.